SeneCura SeniorCentrum Klamovka

Dožínky, narozeniny, Ritmo Latino Trio

Celý 36. týden tohoto roku byl pro naše SeniorCentrum Klamovka bohatě naditý. Zvláště pak úterý 6. a středa 7. 9. Po víkendu proběhlo v prvních dvou pracovních dnech setkání paní ředitelky, vrchní sestry a lékařek s rodinnými příslušníky.

V úterý předcházela tomuto setkání narozeninová oslava, v jejímž úvodu jsme učinili zadost tradici, kterou už několik let v SeniorCentru Klamovka držíme, totiž nezapomínáme slavit DOŽÍNKY. Krojovaný průvod předal symbolický poslední snop v podobě kytice hospodáři a mísu koláčů hospodyni. Hudební doprovod, tak jako následný koncert, byl v režii pana Václava Vomáčky a Jany Perglové.

Den poté se otřásal Domov v základech, to když se obecenstvu představila hudební skupina Ritmo Latino Trio (Luis Franco z Mexika, Carlos Rodriguez z Venezuely a Jaime Garvizu z Bolívie). Již tak báječnou náladu podpořila María Terry, naše pečovatelka, která nezapřela svou latinsko-americkou krev, jež v ní koluje. Doslova roztančila veškeré publikum! Takto skvělou atmosféru jsme tu snad ještě nezažili, musíme si to zopakovat.

 Další článek