SeneCura SeniorCentrum Klamovka

Významné události v SeniorCentru Klamovka

Aby nebyla žádná větší událost uplynulého týdne, kterou Klamovka prožila, opomenuta nebo znevýhodněna, je třeba laskavému čtenáři předložit všechny tři míněné, a to v pořadí, jak šly za sebou.

Po nedělním svátku matek byly k této příležitosti předány kytičky všem matkám, tetám a zaměstnancům ženského rodu, které bydlí v SeniorCentru Klamovka, nebo se o obyvatele Domova starají.

Ve středu, díky uvolňujícím se opatřením, potěšila Monika Šonková klienty matiné. Zněly skladby české i zahraniční, lidové písničky, stejně tak jako flamenco a nechyběla ani cikánská písnička. Klienti si tento dopolední koncert moc užili.

A do třetice, ve středu převzala paní ředitelka SeniorCentra Klamovka Mgr. Petra Pipková diplom z rukou koordinátorky programu Povídej neziskové organizace Mezi námi, paní Pavly Janouškové, za dubnovou účast v soutěži Pohádkový rok. Mezi námi propojuje generace a Domov s touto organizací dlouhodobě spolupracuje. Klientům činí velkou radost, když můžou vytvořit něco pohádkového pro děti z Montessori školky, právě podle určené pohádky pro daný měsíc.

 Další článek