SeneCura SeniorCentrum Klamovka

Střípky ze SeniorCentra Klamovka

Možná to tak nevypadá, ale v SeniorCentru Klamovka to žije stále stejným, ne malým, tempem! V závěru prázdnin se, tak jako každý měsíc, slavily narozeniny všech srpnových oslavenců. Při této příležitosti jsme ohodnotili a vyhlásili přeborníky sportovní soutěže za další kvartál.

O pár dní později se skupina klientek vydala v doprovodu aktivizačních pracovnic do SeniorCentra Slivenec. Přijaly totiž krásné pozvání na besedu s hercem a sportovcem Janem Čenským. Všichni zúčastnění si tento výlet náležitě užili, setkání s touto osobností bylo velmi příjemné.

Poslední středa v měsíci srpnu byla opentlena koncertem Moniky Sonk a jejích hudebních kolegů houslisty (a chůdaře) Jirky Jelínka a violoncellistky Barbory Soukupové. Počátek září patřil dlouho připravované charitativní vernisáži. Při této příležitosti nám Slivenští oplatili návštěvu, ba, co víc, pan ředitel Mgr. Lukáš Stárek si dokonce zamluvil jeden obraz, který záhy na to koupil.

Dne 9. září 2024 oslavila své krásné 101. narozeniny naše klientka paní Miroslava Svobodová. Opět se tento den neobešel bez bublinek a šlehačkového dortu. Oslavenkyni přejeme hodně zdraví a duševní pohody.

Předchozí článekDalší článek