SeneCura SeniorCentrum Klamovka

Talentovaný zpěvák Tomáš Ringel vystoupil v SeniorCentru Klamovka

Neradi bychom byli příliš monotematičtí, ale nezmínit na tomto místě úžasné vystoupení mladého nadějného zpěváka Tomáše Ringela, který nás poctil svou návštěvou, by byla přinejmenším škoda. Počáteční malé čekání se vrchovatě vyplatilo všem přítomným. Pan Ringel nasadil laťku pořádně vysoko, když se uvedl šansonem z repertoáru Edith Piaf. Během koncertu zněly písně českých zpěváků, tedy nikoho menšínho, než je Karel Gott a Waldemar Matuška. Samozřejmě, že nemohl být opomenut muzikál Bídníci, ve kterém Tomáš již léta vystupuje. Přišli si ale na své také posluchači rock and rollu a to hned dvěma kousky od Elvise Presleyho.

V závěru se zpěvák podělil s posluchači o vzpomínku na skvělou kolegyni paní zpěvačku Evu Pilarovou, se kterou měl tu čest si zazpívat několik krásných duetů. Talentovaný umělec se s obecenstvem rozloučil písní My Way od Fanka Sinatry. Klienti byli nadšení, někteří si známé písničky pobrukovali spolu se zpívajícím mladíkem, jiní vychutnávali jeho projev v němém úžasu.

Ještě několik dní po vystoupení se v kroužcích nad kávou a při setkáních u jídla mezi klienty vypráví a vzpomíná na profesionální a až dojemně přednesený výkon.

Předchozí článekDalší článek