SeneCura SeniorCentrum Klamovka

Sestry Machovy vystoupily v SeniorCentru Klamovka

Čteš správně, laskavý čtenáři, nejedná se o Sestry Havelkovy, ani o sestry Válovy a mají pouze jednoho bratra, tedy to nejsou Tři sestry Čechovovy… Sestry Machovy jsou Anna a Ella, kterým rodiče domluvili, že přednesou klientům SeniorCentra Klamovka hudbu a písničky, které právě nacvičily.

Sestrám v jejich krásném úsilí pomáhá bráška Leon. Ostatně se do celého „projektu“ ne málo významně zapojuje celá rodina. Maminka Martina vystoupení domlouvá, tatínek Václav se stará o instalaci elektrického klavíru na místě a celý koncert uvádí. Dívky stály na klamovském pódiu již třikrát, jejich první návštěva byla velmi komorní. Hrály a zpívaly jen hrstce klientů. Při květnovém přednesu se už vlastně sešly se svými známými a volba repertoáru byla proto vedena nově navázanými vztahy. Chtěly se zavděčit jedné z klientek, tak zazpívaly a zahrály písničky Suchého a Šlitra. Sestrám tehdy velmi zodpovědně pomáhal právě bráška Leon. Děti trefně ozvláštnily své vystoupení o převleky a různé doplňky.

Poslední nedávná návštěva byla sestavená z písniček, dá se říci, kultovních. Zvolen byl repertoár Spirituál kvintetu. S dětmi si zanotoval nejeden posluchač a koncert opět zahřál u srdce. Sestry Machovy získaly další ostruhy a všichni zúčastnění odcházeli obohaceni o další příjemný hudební zážitek.

Předchozí článekDalší článek