SeneCura SeniorCentrum Klamovka

Beseda s herečkou Petrou Jungmanovou v SeniorCentru Klamovka

Netradičně v pátek odpoledne 13. října 2023 se společenský prostor SeniorCentra Klamovka nezaplnil návštěvami, ale klienty, které zlákala pozvánka na besedu. Díky kolegyni vedoucí péče Janě Drahovzalové přijela herečka Petra Jungmanová a potěšila klienty svým vyprávěním a velmi vstřícným dojmem.

Rozhovor s herečkou, tanečnicí a pedagožkou vedla ředitelka Mgr. Petra Pipková. Posluchači se tak například dozvěděli, že herečka prožila na Kladně krásné dětství, jaké byly její brněnské začátky, o nezapomenutelné cestě do světa s muzikálem, ale také o synech, které vychovává a kteří kráčejí ve šlépějích rodičů. Na závěr využili klienti prostor k dotazům. Paní Jungmanová neopomněla odpovědět ani na jeden z nich. Dokonce byli posluchači svědky zasvěceného, ne nezajímavého, rozhovoru dvou hereček, protože v obecenstvu seděla paní Miroslava Malecká Svobodová.

Páteční setkání bylo pro všechny, včetně paní Petry, velmi obohacující a jistě není bez zajímavosti, že umělkyně poskytla návštěvu zcela bez nároku na honorář.

Předchozí článekDalší článek