SeneCura SeniorCentrum Klamovka

Návštěvy dětí v SeniorCentru Klamovka

V SeniorCentru Klamovka jsme moc rádi, když za klienty přichází návštěvy. Zvláště vřele přijímanými návštěvníky jsou děti. Naši klienti je vítají s otevřenou náručí. Takovéto propojování generací probíhalo ve zvýšené míře na konci roku, před vánočními svátky. Když děti nemohly přijít osobně, poslaly právě k této příležitosti vzkazy ve formě obrázků a přáníček. Rádi bychom touto cestou poděkovali 4. a 5. třídě a 3. oddělení ŠD ze ZŠ a MŠ Grafická, dále našim milým sousedům z MŠ Podbělohorská a mnohým dalším.

V pondělí 9. ledna 2023 přišli malí kamarádi z MŠ Peroutkova. Přivedly je paní učitelka Markéta a Naďa, ředitelka. Při své první návštěvě obešli patra 1. – 3. a klientům zahráli a zazpívali ještě pár nacvičených koled, ale také tříkrálový vinš. Přítomní klienti dostali od dětí zimní obrázek. Počáteční ostych se rychle rozplynul a v závěru se prostředí Domova dětem nezdálo vůbec cizí.

Vzpomenout je třeba na tomto místě ještě jednu návštěvu, a to tentokrát klienty SeniorCentra Klamovka vykonanou v nedaleké MŠ Montessori Andílek. Naše klientky pravidelně chodívají dětem čist, tentokrát to bylo právě v den svátku Tří králů.

 Další článek