SeneCura SeniorCentrum Klamovka

Poslední adventní týdny v SeniorCentru Klamovka

Poslední adventní týdny zněly Klamovkou samé koledy. V úterý jsme velkolepě slavili narozeniny s prosincovými oslavenci, pozvali nás na dort a kávu. Pan Vomáčka a paní Perglová při oslavě hráli a zpívali. Mnozí z řad klientů se velmi rádi přidali a zvláště při koledách.

A publikum si koledy notovalo také ve čtvrtek 15. prosince, kdy na Klamovku opět zavítala Babička se svou krabičkou. Onou babičkou je paní Eva Haufová a zmíněnou krabičkou flašinet. Jak bylo výše zmíněno spíše než správnější roráty, znějí Klamovkou koledy a jedna se zpívala také v naší kapličce při čtvrteční bohoslužbě.

V sobotu přišla klienty potěšit skupinka chlapců a tatínků, kterou mezi ně přivedl pan Martin Zvěřina. Hoši společně, v doprovodu kytary, zazpívali vánoční písničky. Byla to jejich první zkušenost, tak doufáme, že ne poslední, protože klienti byli touto neobvyklou návštěvou velmi potěšeni.

Poslech koled byl naplánován také na pondělí. V přízemí Domova opět vystupoval soubor Všehokus, jehož členkami jsou vnučka Markéta a pravnučka Magdaléna jedné z klientek SeniorCentra Klamovka.

Kytarové skladby, koledy, rozzářený adventní věnec, prostě ta správná předvánoční atmosféra vládne v celém našem Domově. Především klienti si ji pěkně užívají.

 Další článek