SeneCura SeniorCentrum Klamovka

Zahradní slavnost SeniorCentra Klamovka

Podzim už je vlastně tu, naši Zahradní slavnost jsme stihli „za 5 minut 12“. Středa 21. září byla pro Klamovku tím vyvoleným dnem pro slavení.

Ve 14:00 hodin, za svitu probleskujících slunečních paprsků, přivítala paní ředitelka Mgr. Petra Pipková všechny návštěvníky. Václav Vomáčka s částí Pražského salónního orchestru hrál známé i méně známé písničky. Kuchaři a další pomocníci nabízeli a poctivě doplňovali občerstvení právě vhodné pro takovou příležitost: nápoje teplé i chladné, zeleninu, grilované masové dobroty, mnoho druhů sýrů, tak jako sladkostí velké množství, včetně ovoce.

Návštěvníků z řad klientů, rodinných příslušníků a zaměstnanců bylo tolik, že byla zaplněná celá zahrada, tak jako přilehlé vnitřní prostory. Kromě poslechu hudby a vzájemné sounáležitosti se přítomní mohli pobavit malováním na kamínky, které obstarala nezisková organizace Mezi námi. Bylo možné zakoupit si keramické hrnečky dekorované klienty SeniorCentra.

Největším hitem letošního svátku ale byl fotokoutek! Ti, kdo vážili cestu do nedaleké zasedací místnosti, byli odměněni veselou barevnou vzpomínkou v podobě fotografie s datem a logem SeneCura Klamovka.

 Další článek