SeneCura SeniorCentrum Klamovka

Velké finále roku 2021 v SeniorCentru Klamovka

Poslední letošní narozeninová oslava se nesla v duchu Vánoc, převážná většina repertoáru byly koledy a vánoční melodie. Umělecký vedoucí pražského salónního orchestru zpříjemnil, opět po měsíci, narozeniny prosincovým oslavencům. Tradičním doprovodem byly housle v rukou paní Jany Perglové. Paní ředitelka SeniorCentra Klamovka Mgr. Petra Pipková uvedla koncert a popřála oslavencům. Dámy převzaly z jejích rukou barevnou kytici, pánové bonboniéru.

Následující den se konal v přízemí Domova operní koncert. Svým zpěvem klienty velmi potěšila sympatická Lucie Silkenová, která s sebou přivedla svého žáka, 12letého Honzíka Musila. Na klavír je doprovodil a na závěr zaimprovizoval Vladimír Jelínek.

Předposlední týden roku 2021 byl ryze vánoční. Na odděleních se pořádalo posezení s koledami, paní ředitelka klientům osobně popřála krásné Vánoce a vše nejlepší do nového roku. Každý obdržel malý dárek. Dva večery uprostřed vánočního týdne byly věnované předvánočním večeřím. Klienti si mohli vybrat, jestli tyto stráví na svých odděleních nebo navštíví Hostinec Na Rozcestí v přízemí našeho SeniorCentra. Zde byly krásně nazdobené stoly, svíce hořely, koledy hrály. Tato společenská událost byla takovou předzvěstí Štědrého dne a všichni si je náramně užili, nota bene s výborným menu. Jídelní lístek sestavil šéf kuchyně Lukáš Alexa. Smažený kapr dostal pět pomyslných hvězd!

 

 Další článek