SeneCura SeniorCentrum Klamovka

První vlaštovky a rozsvícený strom v SeniorCentru Klamovka

První vlaštovky v listopadu? Ne, opravdu ne, laskavý čtenáři, ale přeneseně míněno jsme na Klamovce začali s cukrovím a vánoční výzdobou ještě před první adventní nedělí! O víkendu byla výzdoba a strom v přízemí připravený v celé své kráse. Na počátku nového týdne, za zvuku koled, byl slavnostně rozsvícen.

U stromečku se sešla hudební skupina složená z kytaristky paní ředitelky Mgr. Petry Pipkové a naší milé známé multiinstrumentalistky a zpěvačky Moniky Šonkové. Obě dámy doprovodil sympatický pan Jiří Šámal, hráč na Hang. Část klientů si tento malý koncert užila v přízemí Domova, za ostatními se hudebníci vydali na jednotlivá patra. Adventní atmosféru umocnil vánoční punč a ještě teplý štrůdl.

Vprostřed týdne se marmeládou pospojovalo upečené cukroví, které nyní odpočívá, neboť hospodyňky vědí, že je toho třeba, a čeká na svůj čas. Od dětí z Montessori školy jsme dostali krásné věnce, tak i ty zdobí foyer SeniorCentra Klamovka. Posuď sám, laskavý čtenáři, vlaštovky v našem Domově sice nelétají, ale vánoční ladění tu na všechny sálá z každého koutu, a tak si to náležitě vychutnáváme.

 Další článek