SeneCura SeniorCentrum Klamovka

Nesmazatelné zážitky klientů SeniorCentra Klamovka

Čas běží jako voda a aby s sebou nespláchla tu spoustu příjemných zážitků, které máme za sebou, tak je pro laskavého čtenáře níže zmíníme. Předně by byla škoda zapomenout na ocenění, kterého se dostalo klientce SeneCura Klamovka paní Anastázii Lipoldové. Její obrázek byl totiž vybrán pro PF 2022! Kromě kytičky, kterou přijala od paní ředitelky Mgr. Petry Pipkové, dostala od naší kolegyně z oddělení marketingu Lucie Vaněčkové zarámovaný originál obrázku a plyšového ptáčka. Zvláště za něj byla moc ráda.

Květinu z rukou paní ředitelky převzaly v ten samý den také říjnové oslavenkyně. Při oslavě hrál a zpíval, spolu s houslovým doprovodem, pan Vomáčka, umělecký vedoucí Pražského salónního orchestru. Co však bylo výjimečné, byl zvolený repertoár. Pan Vomáčka se tentokrát zaměřil výhradně na Karla Hašlera.

Těsně před státním svátkem se Domovem nesly francouzské vůně. Klienti mohli při odpolední ochutnávce zakusit celou řadu sýrů, vína a jiných sladkých i slaných dobrot.

V prvním listopadovém týdnu zavítala na Klamovku, po nějakém čase, Monika Šonková a tentokrát s sebou přivedla svého kolegu, bluegrassového hráče a multiinstrumentalistu Jana Brabce. Koncert byl zážitkem pro všechny zúčastněné a na své si přišel snad každý, protože byl průřezem mnoha různých žánrů a jazyků.

Závěrem se, takto zprostředkovaně, pokusíme přenést laskavého čtenáře do slunné části Evropy, a to na bájnou Krétu a čarokrásného Santorini. Sem totiž zavedl ve čtvrtek svým vyprávěním a krásnými projekcemi naše klienty Cestovatel s handicapem Jakub Gleschl.

 

 Další článek