SeneCura SeniorCentrum Klamovka

Zahradní slavnost SeniorCentra Klamovka

Babí léto přineslo na Smíchov s přicházejícím novým týdnem krásné slunečné počasí. Nejen díky tomu, ale především díky dokonalé přípravě, se v SeniorCentru Klamovka mohla uskutečnit plánovaná Zahradní slavnost.

Ve 14:00 hodin ji zahájila paní ředitelka Mgr. Petra Pipková přivítáním všech přítomných, a to jak z řad klientů, rodinných příslušníků a personálu, ale také z řad vzácných hostů, jmenovitě radního Městské části Praha 5 a člena zastupitelstva JUDr. Petra Lachnita, ředitelku CSOP Praha 5 PhDr. Helenu Volechovou a regionálního ředitele Západ Miloslava Klímu. Dalším milým hostem slavnosti byla Pavla Janoušková, koordinátorka Mezi námi, o.p.s. s kolegyněmi.

Část Pražského salónního orchestru pod vedením  Václava Vomáčky v úvodu doprovodila klamovskou občasně vystupující skupinku zpěvaček s písničkou Život je jen náhoda. Následně se slavilo tak, jak se na takový svátek sluší. Stoly se prohýbaly dobrotami, mezi přítomnými vládla skvělá nálada, k dispozici byl také stánek výše zmíněné a se SeniorCentrem Klamovka spolupracující neziskovky Mezi námi s kamínky, kterými se mohli návštěvníci potěšit a vzájemně podarovat. Hudba hrála s radostí a vervou sobě vlastní po celou dobu trvání zahradního veselení.

Podtrženo sečteno, Zahradní slavnost v našem Domově se nad míru povedla a kdo tu byl, odcházel potěšen a rozradostněn na dlouhý čas.

 Další článek