SeneCura SeniorCentrum Klamovka

ZÁKAZ NÁVŠTĚV SeniorCentrum Klamovka

Vážení rodinní příslušníci,

vzhledem k velmi nepříznivé epidemiologické situaci v Praze a z důvodu prevence dalšího šíření COVID-19 v rizikové skupině jsme nuceni přistoupit k opětovnému zákazu návštěv s platností od 10. 9. 2020. Cílem tohoto opatření je ochrana zdraví vašich blízkých. K tomuto kroku nás bohužel přinutilo taktéž nerespektování nastavených opatření některými návštěvníky.

I nadále v našem domově dodržujeme zavedená preventivní opatření, která se nám do této doby osvědčila. Osobní odpovědností nás všech zajistíme ochranu zdraví našich klientů a bezproblémové poskytování služby i v následujících měsících. Zároveň vás prosíme, aby nastavené opatření nebylo obcházeno jinými způsoby umožňující osobní setkání, které je v tuto chvíli vysoce rizikové.

Zůstává možnost si vyzvednout vašeho blízkého po předchozím objednání s předstihem 1 dne a jít s ním na vycházku mimo naše zařízení. Objednávat vyzvednutí lze na následující e-maily: socialni1.klamovka@senecura.cz
socialni2.klamovka@senecura.cz

Vždy prosím pište 1 den dopředu, abychom ráno na hlášení informovali pečovatele o čase, kdy vyzvednete vašeho příbuzného. Pokud budete chtít využít víkend, tuto informaci sdělte naposledy ve čtvrtek před víkendem. Termíny objednávání vycházek každý den dopoledne od 9:00-11:00, odpoledne od 13:00 do 18:30. Prosím o to, abyste doprovodili vaše blízké dopoledne nejpozději do 11:00 (z důvodu obědů) a večer nejpozději do 18:30 (z důvodu střídání služeb). Dbejte, aby na vycházce měli vaši blízcí roušku a aby se nedostali do rizika nákazy. V těchto případech žádáme o dodržení dostatečného odstupu od ostatních osob a zdržujte se pouze venku na čerstvém vzduchu!

Vývoj situace budeme sledovat a vyhodnocovat. O jakýchkoliv změnách režimu návštěv budete bezodkladně informováni.

Děkujeme vám za pochopení a respektování těchto opatření.

S pozdravem

Petra Pipková, ředitelka SeniorCentra

 Další článek